AIRTOX MA6 veiligheidsschoen

McLaren

Het AIRTOX MA6 waterdichte veiligheidsschoen

Super charged allround lichtgewicht, ademende en waterdichte veiligheidsschoen.


Deze stijl is een van de eerste Airtox veiligheidsschoenen om de revolutionaire anti-perforatiezool aan te bieden: WHITELAYER®. Dit materiaal is oorspronkelijk in de Verenigde Staten ontwikkeld als een speciaal project voor de Amerikaanse elitesoldaten, Navy Seals, die kogelvrije vesten nodig hadden die bijzonder licht en flexibel waren. WHITELAYER® is extreem flexibel en tegelijkertijd sterker dan staal.


De geïntegreerde WHITELAYER® anti-perforatiezool in MA6-stijl weegt slechts 32 grams en is dus 55% lichter dan andere textiel nagelbeschermingsmaterialen. Als extra bonus is het materiaal zeer flexibel, ademend en vochtabsorberend.


Deze stijl biedt veel comfort en functies AquaCell® membraan waardoor de schoen volledig waterdicht is met goede ademende eigenschappen. Het is zeer slipvast en hittebestendig tot 300 ° C. Aanbevolen voor gebruik in gebieden die waterdichtheid vereisen. Zwaar uitgevoerd.


ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Het AIRTOX MA6 waterdichte veiligheidsschoen

Super charged allround lichtgewicht, ademende en waterdichte veiligheidsschoen.


Deze stijl is een van de eerste Airtox veiligheidsschoenen om de revolutionaire anti-perforatiezool aan te bieden: WHITELAYER®. Dit materiaal is oorspronkelijk ontwikkeld in de ...

Super Features:
eigenschappen:
  • Ultieme lichtgewicht MI6 aluminium veiligheidsneus
  • Brede Scandinavische pasvorm
  • Geavanceerde EVA-middenzool met vering
  • Olie-, zuur- en brandstofbestendige buitenzool
  • Hittebestendige 300 ° C NRT rubberen buitenzool
Inhoud:

37-48

Andere producten in deze range