Over ons | Het Airtox-bedrijf

Verloofd door Vikingen

 

airtox-the-company

 

Luchttox – de epische Deense veiligheidsschoen boordevol technologieën van morgen. Onze producten zijn ontwikkeld en ontworpen in Copenhagen, – geassembleerd in geselecteerde landen wereldwijd.

De legende van de Airtox-vogelDe kenmerkende figuur voor Airtox is een mysterieuze ruimtevogel, ‘niet van deze wereld’. Waar komt het vandaan en wat heeft het te maken met de veiligheidsschoenen van de toekomst?


De krachtige en mysterieuze ‘ruimtevogels’ landden op aarde vanaf een verre planeet op het intergalactische halfrond. Zij vertegenwoordigen de toekomst en richten zich op luchtvergiftigende veiligheidsschoenen.


De wilde vogels uit de ruimte sloten zich snel aan bij de ontwikkelingsafdeling van Airtox, LAB 32, en begonnen onmiddellijk de eenheid te besmetten met hun futuristische ruimtetechnologieën. Dit is de reden dat de vogels al snel synoniem werden met de surrealistische technologieën die te vinden zijn in Airtox-veiligheidsschoenen.


Afgezien hiervan weten we niet veel meer over ze, behalve dat ze onvoorspelbaar zijn en razendsnel kunnen transformeren. Als ze het nodig vinden, doorbreken ze elk obstakel.

Ontwikkeld en ontworpen in Copenhagen

 

AIRTOX onderzoeks- en ontwikkelingstechnologieën


Bij Airtox vervaardigen we luxe en zeer comfortabele producten. We onderzoeken en experimenteren voortdurend met nieuwe materialen en geavanceerde technologieën. Ons innovatieve technologieteam, LAB 32 in Copenhagen, houdt toezicht op het ontwerp en de ontwikkeling.

Geavanceerde technologieën!

We rusten zoveel mogelijk producten uit met onze exclusieve super features van de toekomst:
Whitelayer®
StyroSoft®
Powerbreeze®
Cool&Me®

Missie

 

Missie_airtox


De visie van Airtox is om het concept van veiligheidsschoenen opnieuw te definiëren.


Wij ontwerpen innovatieve, geavanceerde en doordachte producten. Ons R&D-ontwikkelingsteam, LAB 32, werkt nauw samen met professionele laboratoria over de hele wereld om onze producten te ontwikkelen en te optimaliseren.


We richten ons op sociale verantwoordelijkheid en goede arbeidsomstandigheden. We geven prioriteit aan de presentatie van onze omgeving en eisen van alle zakelijke partners dat ze zich houden aan de wereldwijde en lokale milieuwetten.

 

Werkethiek

 

carrière bij de airtox veiligheidsschoenenbeurs


Bij Airtox streven wij ernaar onze medewerkers goede arbeidsomstandigheden te bieden. Wij geloven dat onze medewerkers essentieel zijn voor de explosieve groei van ons bedrijf. Wij benaderen onze medewerkers open en niet-discriminerend en benadrukken dat diversiteit en zelfontwikkeling worden ondersteund.


We volgen een wereldwijde gedragscode die bestaat uit verschillende basisprincipes voor ethisch en verantwoord gedrag. Voor al onze leveranciers eisen we dat alle arbeidsrelaties voldoen aan de basisvereisten volgens het VN-verdrag.