OVER DE AIRTOX COMPANY

HIER ZOEK JE WIE WE ZIJN, WAT WE DOEN EN HOE WE DE BESTE VEILIGHEIDSSCHOENEN MAKEN

De AIRTOX afstand

 

airtox-het bedrijf

 


AIRTOX® - de epische Deense veiligheidsschoen boordevol technologieën van morgen. Biedt superieur comfort en ongeziene lichtheid aan de professionele markt. Als innovatieve Deense schoenenfabrikant sluiten we geen compromissen!

At Airtox, rusten we onze schoenen uit met de meest innovatieve en baanbrekende technologieën die ooit in de veiligheidsschoenenindustrie zijn gezien. Onze schoenen hebben beschermende teenkappen, uitzonderlijke slipweerstand en de lichtste anti-penetratielagen op de markt. Onze veiligheidsschoenen hebben elektrostatische dissiperende zolen (ESD) en schokabsorberende inlegzolen die een verkoelend effect hebben. Airtox veiligheidsschoenen hebben super lichte en flexibele tussenzolen en zeer comfortabele zolen. Daarnaast Airtox veiligheidsschoenen hebben ook een waterdicht en ademend bovenwerk en een brede Scandinavische pasvorm. Dit zijn slechts enkele van de functies die ervoor zorgen dat Airtox veiligheidsschoenen de beste veiligheidsschoenen op de markt.


Airtox is een baanbrekend merk van veiligheidsschoeisel rechtstreeks uit Denemarken.


Wij maken veiligheidsschoenen die al met Countr werken uitzonderlijke kwaliteit en comfort, terwijl het nog steeds is stijlvol en modieus voor gebruik het hele jaar door.

Momenteel, Airtox producten worden uitsluitend verkocht in geselecteerde winkels rond Europa. Ons doel is om onze wereldwijde voetafdruk uit te breiden en onze producten in de nabije toekomst in meer landen beschikbaar te maken, zodat meer mensen kunnen genieten van onze geweldige veiligheidsschoenen uit Denemarken.


Momenteel richten we ons op ontwikkelen en vervaardigen veiligheidsschoenen en onze producten wereldwijd in grote hoeveelheden B2B verkopen. Naast ons internationale doel, zorgen voor de voortdurende ondersteuning van lokale bedrijven op Airtoxwerken we ook samen met kleine en familiegedreven bedrijven, met wie we intensief samenwerken om succesvolle en langdurige relaties op te bouwen. Dit waarderen wij zeer.

De legende van AIRTOX merk

 

Het gezicht van de Airtox merk is een karakteristieke, licht roofzuchtige vogel. Waar komt het vandaan? Waar staat het voor? En wat heeft het te maken met de toekomst van veiligheidsschoenen?De Airtox vogels landden op aarde vanaf een verre planeet buiten ons zonnestelsel. Het zijn zeer slimme, mechanische wezens met geavanceerde intelligentie.


Ze kwamen naar de aarde en - om een ​​onbekende reden - begonnen ze schoenen te maken met speciale eigenschappen, nog nooit eerder gezien in de schoenenindustrie. Ze delen deze revolutionaire producten met mensen. Je weet niet zeker hoe je contact met ze kunt maken, omdat hun communicatie met mensen verschillende vormen aanneemt.


Ironisch genoeg een van de meest geconcentreerde nesten van Airtox vogels zijn te vinden op de luchthaven van Kopenhagen. Van daaruit reizen ze enorme afstanden, voornamelijk in kuddes, om hun bevolking wereldwijd te verspreiden.


We weten er niet veel van, maar wat we wel weten is dat de Airtox vogels zijn onvoorspelbaar, ontwikkelen zich snel en zijn veel technologischer geavanceerd dan wat dan ook op aarde. De kennis en technologie die ze met ons delen, maakt ons leven comfortabeler, stijlvoler en veiliger.


Het doel van het verhaal is om een ​​illusie te creëren van deze vogel, die de controle over de Airtox R & D-divisie met als missie de nieuwste technologieën naar de aarde te brengen vanuit het intergalactische halfrond, zodat we de meest geavanceerde, uiterst comfortabele schoenen kunnen maken. Schoenen die zijn gevuld met de chicste en bijna niet van deze wereldtechnologieën.

Deens ontwerp en ontwikkeling van de beste veiligheidsschoenen

 

AIRTOX technologieën voor onderzoek en ontwikkeling


AIRTOX het hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken. Van hieruit wordt alle ontwerp, ontwikkeling en onderzoek uitgevoerd. We hebben enorm veel tijd en middelen besteed aan het onderzoeken van technologieën en het testen van materialen, componenten en nieuwe systemen.

Ons R & D-team heeft meer dan 20 jaar ervaring in veiligheidsschoenen en volgt het hele ontwikkelingsproces, van de eerste ontwerpschets tot het eindproduct.


WIJ TESTEN ONZE PRODUCTEN IN DE MEEST EXTREEME OMGEVINGEN

We garanderen de betrouwbaarheid en kwaliteit van al onze producten. In tegenstelling tot een groot deel van onze concurrenten, sluiten we geen compromissen. Onze prioriteit is de tevredenheid van onze klanten.


WE GEBRUIKEN UITGEBREIDE TECHNOLOGIEËN

Momenteel zijn er een paar technologieën die beschikbaar zijn in de Airtox selectie van schoenen: Aqua-Cell®, StyroSoft®, Whitelayer®, Cool&Me® en Powerbreeze®. Deze technologieën zijn zorgvuldig ontworpen by Airtox's speciale eenheid "Lab 32".


WE DENKEN ALTIJD OVER DE TOEKOMST


At Airtox we zijn proactief in het ontwikkelen en onderzoeken van nieuwe trends in de veiligheidsschoenenindustrie. We willen innovatief blijven en voorop lopen in de branche. Nieuwe technologieën die nog niet zijn geïmplementeerd in Airtox producten worden getest en de voordelen van hun introductie worden besproken om ervoor te zorgen dat AirtoxDe ultra lichtgewicht veiligheidsschoenen zijn de meest geavanceerde op de markt.

Missie visie

 

Missie en visie AIRTOX


Onze visie en algemene doelstelling is om het meest unieke en innovatieve merk te worden in de sector van industriële veiligheid.


Om dit doel te bereiken, zijn we momenteel op een missie om de kennis en inspiratie van wereldwijde culturen te gebruiken. Dit doen we door samen te werken met mensen en bedrijven over de hele wereld en door een multinationale omgeving op onze werkplek te bouwen. 


Tijdens het werkproces richten we ons op sociale verantwoordelijkheden en goede arbeidsomstandigheden om ervoor te zorgen dat de motivatie en toewijding van elke collega tot in de perfectie versnelt.


Wij geven om de bescherming van ons milieu en zorgen ervoor dat zowel wijzelf als al onze leveranciers zich ertoe verbinden alle internationale en lokale milieuwetten strikt na te leven.

Carrière bij AIRTOX

carrière bij airtox veiligheidsschoenen beurs

 


Carrière bij Airtox en sociale verantwoordelijkheid:


Onze prioriteit is om onze medewerkers de beste arbeidsomstandigheden te bieden. Wij vinden het van groot belang om een ​​comfortabele werkruimte te creëren om ervoor te zorgen dat onze medewerkers een actieve rol spelen in de positieve ontwikkeling van ons bedrijf. Daarom hebben we een open, niet-discriminerende benadering van onze medewerkers en medewerkers en zorgen we ervoor dat diversiteit en zelfontplooiing worden ondersteund.


We volgen een wereldwijde gedragscode, bestaande uit verschillende fundamentele principes over ethisch en verantwoord gedrag op wereldwijde basis. Voor al onze samenwerkende leveranciers garanderen wij het volgende: alle arbeidsrelaties zullen voldoen aan basisbehoeften volgens de VN-verdragen.


We zoeken altijd nieuwe talenten om bij te dragen aan ons team. Als je dapper genoeg bent om te werken in onze leuke, snelle en innovatieve omgeving, solliciteer dan en vertel ons over jezelf!