OVER AIRTOX BEDRIJF

HIER VINDT U WIE WE ZIJN, WAT WE DOEN EN HOE WE BESTE VEILIGHEIDSSCHOENEN CREËREN

AIRTOX BEDRIJF

 

 

 

AIRTOX® – de epische Deense veiligheidsschoen boordevol technologieën van morgen. Biedt superieur comfort en ongeziene lichtheid voor de professionele markt. Als een innovatieve Deense schoenenfabrikant sluiten we geen compromissen!
 

LEGENDE VAN AIRTOX MERK

 

Het icoon van het merk AIRTOX is een karakteristieke, enigszins roofzuchtige vogel. Waar komt het vandaan? Wat betekent het? En wat heeft het te maken met de toekomst van veiligheidsschoenen?

 

 

AIRTOX vogels komen naar de aarde vanaf een verre planeet buiten het zonnestelsel. Het zijn zeer slimme, mechanische wezens met geavanceerde intelligentie.

 

Onlangs kwamen ze naar de aarde en – om een onbekende reden, zijn ze in gigantische fabrieken begonnen schoenen te maken met speciale eigenschappen, nog nooit eerder gezien in de schoenenindustrie. Ze delen deze echt revolutionaire producten met mensen. Je kunt er niet zeker van zijn wanneer je ze ontmoet, omdat hun communicatie met de mensheid verschillende vormen aanneemt.

 

Ironisch genoeg is een van de meest geconcentreerde nesten van AIRTOX vogels op de luchthaven van Kopenhagen. Van daaruit reizen ze enorme afstanden, voornamelijk in koppels, om hun bevolking wereldwijd te verspreiden.

 

We weten niet veel over hen, maar wat we wel weten is dat de AIRTOX vogels onvoorspelbaar zijn, zich snel ontwikkelen en technologisch veel geavanceerder zijn dan wat dan ook op aarde. De kennis en technologie die ze met ons delen – mensen, en maken ons leven comfortabeler, stijlvol en veilig.

 

Het doel van het verhaal is om een illusie te creëren van deze vogel die de controle overneemt van de AIRTOX R&D divisie met een missie om de nieuwste technologieën op aarde te brengen. Dit maakt ons in staat om de meest geavanceerde, ultracomfortabele schoenen te maken gevuld met de chicste en bijna niet van deze wereld technologieën die door de vogels van het intergalactische halfrond worden gebracht.

DEENS ONTWERP EN ONTWIKKELING VAN DE BESTE VEILIGHEIDSSCHOENEN

 

AIRTOX research and development technologies

 

Het hoofdkantoor van AIRTOX is gevestigd in Denemarken. Vanaf hier wordt alle ontwerp, ontwikkeling en onderzoek uitgevoerd. We hebben enorm veel tijd en middelen besteed aan onderzoek naar technologieën en het testen van materialen, componenten en nieuwe systemen.

Ons R&D team heeft meer dan 20 jaar ervaring in veiligheidsschoenen en houdt het hele ontwikkelingsproces bij, van de eerste ontwerpslag tot het eindproduct.

 

WIJ TESTEN ONZE PRODUCTEN IN DE MEEST EXTREME OMGEVINGEN

We garanderen de betrouwbaarheid en duurzaamheid van alle producten. In tegenstelling tot een groot deel van onze concurrenten, sluiten we geen compromissen. Onze prioriteit is de tevredenheid van onze klanten.

 

WIJ GEBRUIKEN UITGEBREIDE TECHNOLOGIEËN

Momenteel zijn er vijf technologieën beschikbaar in de AIRTOX-selecties van schoenen, Aqua-Cell®, WHITELAYER®, UTURN®, Cool&Me® and POWERBREEZE®.

 

WIJ DENKEN ALTIJD OVER DE TOEKOMST

 

Bij AIRTOX zijn we proactief in het ontwikkelen en onderzoeken van nieuwe trends in de veiligheidsschoenenindustrie. We willen innovatief blijven en vooroplopen in de industrie. Nieuwe technologieën die nog niet zijn geïmplementeerd in AIRTOX producten worden getest en de voordelen van de introductie ervan besproken om ervoor te zorgen dat AIRTOX ultralichte veiligheidsschoenen de meest geavanceerde op de markt zijn.

MISSIE & VISIE

 

Mission and Vision AIRTOX

 

Onze visie is om het meest unieke en innovatieve merk in de sector van industriële veiligheid te worden.

 

Om deze visie te krijgen, hebben we momenteel een missie om de kennis en inspiratie van wereldwijde culturen te gebruiken. We doen dit door samen te werken met mensen en bedrijven over de hele wereld en een multinationale omgeving op onze werkplek op te bouwen. Dit helpt ons om onze ideeën te verzamelen en uitstekende, goed doordachte producten te bouwen.

 

Tijdens ons werk richten we ons op sociale verantwoordelijkheden en geweldige werkomstandigheden om ervoor te zorgen dat de motivatie en toewijding van elke collega in de lucht hoog zijn.

 

We geven om de bescherming van ons milieu en zorgen ervoor dat zowel wijzelf als al onze leveranciers zich ertoe verbinden om internationale en lokale milieuwetten na te leven.

CARRIÈRE BIJ AIRTOX

 

Carrer at AIRTOX safety shoes

 

We willen onze medewerkers de beste arbeidsomstandigheden bieden. Wij geloven dat het van groot belang is om een comfortabele werkruimte te genereren om ervoor te zorgen dat onze medewerkers een actieve rol spelen in de positieve ontwikkeling van ons bedrijf. Daarom hebben we een open, niet-discriminerende benadering van onze medewerkers en medewerkers en zorgen we ervoor dat diversiteit en zelfontwikkeling worden ondersteund.

 

We volgen een wereldwijde gedragscode, bestaande uit verschillende fundamentele principes voor ethisch en verantwoord gedrag op een wereldwijde basis. Voor al onze samenwerkende leveranciers garanderen wij het volgende: alle arbeidsrelaties zullen voldoen aan de basisbehoeften volgens de UN-conventies.

 

We zoeken altijd naar nieuwe talenten om bij te dragen aan ons team. Ben je dapper genoeg om in onze leuke, snelle en innovatieve omgeving te werken, meld je dan aan en vertel ons over jezelf!