COOL&ME®

Cool&Me® is een zeer geavanceerd koelsysteem dat wordt gebruikt in de inlegzolen, ontworpen om een uitzonderlijke luchtcirculatie te bieden en de perfecte match tussen temperatuur en comfort te creëren. Dankzij een unieke zeshoekige microkanaalconstructie worden zweetdruppels constant van uw voeten afgevoerd, verdampen en uw voeten droog. Tegelijkertijd kan frisse lucht gemakkelijk door de binnenzool stromen. Cool&Me® beschermt uw lichaam tegen oververhitting om u echt comfort te garanderen tijdens het dragen van uw schoenen.

Lees meer

POWERBREEZE®

POWERBREEZE® is onze hightech ademende stof die wordt gebruikt in de meeste AIRTOX-producten. In tegenstelling tot het Cool&Me®-systeem wordt POWERBREEZE® in het bovenste deel van schoenen gebruikt om een constante luchtstroom te garanderen. Deze microfabric helpt transpiratie te beheersen en te allen tijde een droog gevoel te behouden. Het biedt een uitzonderlijk hoog ademend vermogen, waardoor je het gevoel krijgt van echte frisheid elke keer dat je je AIRTOX draagt.

Lees meer

WHITELAYER®

WHITELAYER® is niet minder dan een wereldwijd gevoel en wordt voor het eerst in de veiligheidsschoenindustrie gebruikt in AIRTOX. Deze unieke niet-metalen vilten stof is een revolutie in anti-perforatiemateriaal voor veiligheidsschoenen. Het is een extreem sterke en tegelijkertijd lichte, zachte en zeer flexibele vezel die geen echte concurrentie op de markt heeft. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld in de VS voor militaire anti-penetratiekleding. Sindsdien is WHITELAYER® exclusief verder ontwikkeld voor AIRTOX International tot een anti-perforatielaag, de sterkste in zijn soort.

 

Het biedt: een buitengewoon hoog niveau van bescherming voor uw voeten in elke omgeving, bewegingsvrijheid en superieur comfort. Met behulp van technologieën zoals WHITELAYER® heeft AIRTOX de kloof tussen reguliere trainers en veiligheidsschoenen kunnen overbruggen!

Lees meer

AQUACELL®

Aqua-Cell® is ons unieke tweecomponentenmembraan dat AIRTOX veiligheidsschoenen 100% waterdicht maakt. Het werkt perfect, zelfs in het meest extreme weer, en biedt u volledige bescherming tegen regen en natte werkomstandigheden. Het Aqua-Cell®-membraan biedt ook een superieur ademend vermogen. Hierdoor blijven uw voeten altijd droog en fris.

 

Lees meer

UTURN®

Het geweldige alternatief voor gewone schoenveters. Het UTURN® vetersysteem is ontwikkeld om het tijdrovende standaard vetersysteem te verlichten. Dit unieke veter systeem trekt je schoenen gelijkmatig helemaal aan om ervoor te zorgen dat de schoenen altijd een stabiele grip op je voet hebben; een echte combinatie van functie, eenvoud, betrouwbaarheid en een geweldig ontwerp. De belangrijkste principes van het gebruik van UTURN® zijn zo eenvoudig als het kan: draai de knop naar rechts als u de schoen wilt vastdraaien en naar links om hem los te maken en te ontgrendelen. Dat is het!

Lees meer