AQUA-CELL®

Aqua-Cell® is ons unieke bi-component membraan dat maakt Airtox veiligheidsschoenen 100% waterdicht. Het werkt perfect, zelfs in de meest extreme weersomstandigheden, en biedt bescherming tegen regen en natte werkomstandigheden. De Aqua-Cell® membraan is ook ademend. Als resultaat, Aqua-Cell®  houdt je voeten te allen tijde droog en fris.

 

Meer details

COOL&ME®

Cool&Me® is een zeer geavanceerd koelsysteem. Het systeem is ontworpen om de luchtcirculatie in de binnenzool te verbeteren en om temperatuur en comfort te regelen. Dankzij een unieke zeshoekige microkanaalconstructie worden transpiratiedruppels constant van je voeten afgevoerd, waardoor ze verdampen en je voeten droog blijven. Tegelijkertijd kan frisse lucht gemakkelijk door de binnenzool gaan. Cool&Me® voorkomt dat uw voeten warm en zweterig worden om het algehele comfort bij het dragen van uw schoenen te verhogen.

Meer details

POWERBREEZE®

PowerBreeze® is onze hightech, ademende stof die in velen wordt gebruikt Airtox producten. In tegenstelling tot Cool&Me® systeem, PowerBreeze® wordt gebruikt in het bovenste deel van de schoen om een ​​constante luchtstroom mogelijk te maken. Deze microfabric helpt zweet te beheersen en een droog gevoel te behouden tijdens het dragen van de schoen. PowerBreeze® biedt superieur ademend vermogen, waardoor u elke keer dat u uw draagt ​​het gevoel van echte frisheid krijgt Airtox.

Meer details

StyroSoft®

Ultrasoft schokabsorberende technologie voor tussenzolen. Demping, energieteruggave en flexibiliteit tegelijk. Veel zachter dan gewoon EVA-materiaal.

WHITELAYER®

Whitelayer® is niet minder dan een wereldwijde sensatie, en wordt gebruikt in Airtox voor het eerst ooit in de veiligheidsschoenindustrie. Deze unieke, metaalvrije vilten stof is een revolutie in antiperforatiemateriaal voor veiligheidsschoenen. Het is een extreem sterke, lichte, zachte en zeer flexibele vezel die geen echte concurrentie op de markt heeft.

Het biedt een buitengewoon hoog beschermingsniveau voor uw voeten in elke omgeving. Whitelayer® geeft je bewegingsvrijheid en superieur comfort. Met behulp van technologieën zoals Whitelayer® , Airtox heeft de kloof tussen reguliere trainers en veiligheidsschoenen kunnen overbruggen!

Meer details