TX44 veiligheidsschoenen

TRANSAM

De AIRTOX TX44 veiligheidsschoen

 

 

Het zeer geavanceerde AIRTOX-model TX44 wordt gekenmerkt door een aantal super features, zoals de revolutionaire anti-perforatiezool WHITELAYER® – zo sterk als staal en tegelijkertijd zo zacht als een doek. Met WHITELAYER® heeft AIRTOX een baanbrekende technologie ontwikkeld die de TX44 onderscheidt van elke andere veiligheidsschoen.

 

AIRTOX heeft ook de bovenkant voor deze stijl geüpgraded naar een nieuw en geavanceerd microfiber materiaal. Dit materiaal biedt een laag gewicht, is uitermate ademend en heeft waterafstotende eigenschappen. De pasvorm van dit model is subliem en beter dan ooit tevoren. 

 

WHITELAYER® in combinatie met het AIRTOX AIR-system 3.0 maakt de TX44-veiligheidsschoen flexibel, zoals je alleen zou verwachten van sneakers!

 

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

De AIRTOX TX44 veiligheidsschoen

 

 

Het zeer geavanceerde AIRTOX-model TX44 wordt gekenmerkt door een aantal super features, zoals de revolutionaire anti-perforatiezool WHITELAYER® – zo sterk als staal en tegelijkertijd zo zacht als een doek. Met WHITELAYER® heeft AIRTOX een baanbrekende technologie ontwikkeld die de TX44 onderscheidt van elke...

Super Features:
Eigenschappen:
  • NEO-steel ligthweight toe cap
  • TPU clear high-performance outsole
  • Wide Scandinavian fit
  • Oil, acid and fuel resistant outsole
  • Heat resistant up to 150°C for outsole
Grootte:

37-46

Andere producten in deze serie