fbpx

TransAm veiligheidsschoenen

De TransAm reeks hightech veiligheidsschoenen werd uitgebracht in oktober 2018 en wordt gekenmerkt door een aantal superfuncties zoals de revolutionaire nagelbeschermer: WHITELAYER® - sterk als staal en zacht als een doek. Met WHITELAYER® goedgekeurd als een anti-penetratie nagelbeschermer voor veiligheidsschoenen, heeft AIRTOX een baanbrekende technologie ontwikkeld die veiligheidsschoenen flexibel maakt in een mate die je alleen van een paar goede sneakers zou verwachten.

 

AIRTOX heeft ook het bovenste materiaal van deze nieuwe stijlen geüpgraded naar een nieuw en geavanceerd microfiber materiaal. *Dit materiaal biedt lichtgewicht, ademend vermogen en waterafstotende eigenschappen. Als extra bonus hebben we ook de pasvorm van de schoenen verfijnd, wat nu beter is dan ooit tevoren. Onze ingenieurs zijn erin geslaagd een pasvorm te creëren die breed en atletisch is en de schoenen als een handschoen laat passen.

 

Het resultaat is een onvergelijkbaar comfortniveau dat tot op de dag van vandaag niet te vinden is in andere veiligheidsschoenen op de markt. Dit uiteraard voorzien van volledige veiligheid! En dankzij de unieke WHITELAYER® anti-penetratielaag hebben deze modellen geen bijwerkingen met betrekking tot het comfort van het dragen van veiligheidsschoenen!


* TR55 bovenste materiaal Nubuck leer

Zoeken naar:
Collectie:
reset

Zie andere collecties

FORMULA

G-FORCE

MCLAREN

STINGRAY

TRANSAM

sneakers

sokken

voetbedden