The Stingray range

4 styles, Check them out!

 

De Stingray veiligheidsschoenen voor buitenzolen maken deel uit van de AIRTOX-revolutie. Met dit assortiment hebben we veiligheidsschoenen en professionele schoenen naar een geheel nieuw niveau gebracht; waaruit blijkt dat professionele werkschoenen niet langer zwaar, oncomfortabel en niet flatterend hoeven te zijn. De Stingray veiligheidsschoenen zijn vergelijkbaar met gewone trainers, maar gemaakt met technisch geavanceerde materialen en technologieën, inclusief alle vereiste en noodzakelijke functies die hen kwalificeren als veiligheidsschoenen - allemaal gecertificeerd in overeenstemming met Europese normen. Dit is de essentie van AIRTOX.

 

Net als andere AIRTOX-schoenen is de Stingray toegewijd aan degenen die graag gezond en comfortabel in het leven willen blijven en weigeren te leven met knie- en rugletsels die vaak worden veroorzaakt door het gebruik van onveilige, oncomfortabele en extreem zware werkschoenen. De Stingray veiligheidsschoenen bieden ook de nieuwste trend in Deens design en bieden een geheel nieuw perspectief op professioneel schoeisel, samen met alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen zoals antislip, hittebestendigheid, anti-penetratie-eigenschappen, licht van gewicht en nog veel meer.

 

De veiligheidslijn van Stingray is gemaakt met behulp van de meest recente technologieën. Om een ​​volledig ademend bovenwerk te creëren, gebruiken we het PowerBreeze®-ventilatiesysteem, terwijl de Tech-FiberTM antiperforatielaag uw voeten beschermt tegen nagels en andere scherpe voorwerpen. Voor teenbescherming gebruiken we onze Superlite NEO-SteelTM neuskap, die is ontworpen om uw voeten optimaal comfort te bieden terwijl de dikke look wordt vervangen door een lichte en moderne look.

 

De Stingray onderscheidt zich door de originele transparante TPU-buitenzool en het beroemde tussenzool AIR-SYSTEM; een gepatenteerde en zorgvuldig geteste technologie voor het injecteren van meerdere luchtcellen in de tussenzool, waardoor de schoenen nog zachter en comfortabeler worden. Al deze eigenschappen zorgen voor een lijn van zeer ademende, extreem flexibele en ultralichte veiligheidsschoenen voor dames en heren. Net als de rest van onze stijlen, is het Stingray-assortiment ESD-gecertificeerd, waardoor de schoenen geschikt zijn voor werk in de elektronische en computerindustrie waarin het nodig is elektrostatische lading te verminderen die schade aan gevoelige apparaten veroorzaakt. Afhankelijk van het model varieert de Stingray in kleur en veiligheidscategorie. Een gedetailleerde specificatie is te vinden in de beschrijving van de verschillende modellen, waar u degene kunt vinden die het beste bij u past. Alle Stingray-stijlen zijn gemaakt met een Scandinavische brede pasvorm.

Zoeken naar:
Range:
reset

Zie andere series

FORMULA

G-FORCE

MCLAREN

STINGRAY

TRANSAM

sneakers

sokken

voetbedden