Sneakers

Dit is de NON-SAFETY schoenenlijn van AIRTOX. Op dit moment bestaat de collectie uit twee laag uitgesneden sneakers XR2 en XR3 die zijn voorzien van de superlichte en zachte IP tussenzool.

 

Alle AIRTOX sneakers zijn met zorg en aandacht voor detail gemaakt. Met ons niet-veiligheidsassortiment hebben we reguliere sneakers een upgrade naar een professioneler niveau gegeven, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor een aantal activiteiten of werk waar veiligheidsschoenen niet nodig of vereist zijn, maar waar extra functies en kwaliteiten worden gewaardeerd of een must-have. Alle gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd.

 

De EVA-buitenzool is verfijnd met een dunne zwevende laag rubber om een ​​zeer antislip oppervlak te creëren. De bovenste mesh is gemaakt met het POWERBREEZE® systeem dat oververhitting voorkomt en je voeten laat ademen.

 

Met een modieus ontwerp, zeer geavanceerde technologieën en het beste comfort ooit gezien in sneakers, hebben we de beste elementen uit de schoenenwereld overgenomen en getransformeerd in eerste klas multifunctionele sneakers.

Zoeken naar:
Range:
reset

Zie andere series

FORMULA

G-FORCE

MCLAREN

STINGRAY

TRANSAM

sneakers

sokken

voetbedden