Sneakers

Dit is de NON-SAFETY schoenenlijn van AIRTOX. Momenteel bestaat de collectie uit vier unisex-modellen: de superlichte YY2-sneaker met traditionele schoenveters en de YY22-sneaker met het nieuwe en unieke UTURN® vetersysteem, de snelle en gemakkelijke manier om in en uit je schoenen te stappen in slechts een paar seconden (draai naar rechts om vast te draaien en naar links om los te laten). De lijn wordt vervolledigd door onze laag uitgesneden sneakers XR2 en XR3 met de superlichte en zachte IP-middenzool.

 

Alle AIRTOX sneakers zijn met zorg en aandacht voor detail gemaakt. Met ons niet-veiligheidsassortiment hebben we reguliere sneakers een upgrade naar een professioneler niveau gegeven, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor een aantal activiteiten of werk waar veiligheidsschoenen niet nodig of vereist zijn, maar waar extra functies en kwaliteiten worden gewaardeerd of een must-have. Alle gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd.

 

In YY2- en YY22-sneakerstijlen hebben we het Multi Dot Direct Massage System toegevoegd van kleine rubberen puntjes die je voeten zacht masseren en de bloedcirculatie in de ondervoet verbeteren, waardoor je algehele welzijn en comfort worden verbeterd. De EVA-buitenzool is verfijnd met een dunne zwevende laag rubber om een ​​zeer antislip oppervlak te creëren. De bovenste mesh is gemaakt met het POWERBREEZE® systeem dat oververhitting voorkomt en je voeten laat ademen.

 

Met een modieus ontwerp, zeer geavanceerde technologieën en het beste comfort ooit gezien in sneakers, hebben we de beste elementen uit de schoenenwereld overgenomen en getransformeerd in eerste klas multifunctionele sneakers.

Zoeken naar:
Collectie:
reset

Zie andere collecties

FORMULA

G-FORCE

MCLAREN

STINGRAY

TRANSAM

sneakers

sokken

voetbedden