AIRTOX-X-Han Kjøbenhavn veiligheidsschoen

AIRTOX-X-Han Kjøbenhavn

Een trendy fusie met mode en veiligheid

De zeer geavanceerde Airtox-X-Han Kjøbenhavn veiligheidsschoen wordt gekenmerkt door een aantal super features, zoals de revolutionaire anti-perforatiezool: Whitelayer® - zo sterk als staal en zacht als een keukendoek. Met Whitelayer®, Airtox creëerde een baanbrekende technologie die zet Airtox-X-Han Kjøbenhavn veiligheidsschoen afgezien van alle andere veiligheidsschoenen op de markt die u vandaag misschien kent.


Airtox heeft ook het bovenmateriaal voor deze stijl geüpgraded naar een nieuw en geavanceerd microvezelmateriaal. Dit materiaal biedt lichtgewicht, ademend en waterafstotende eigenschappen. De pasvorm van deze stijl is superieur en een klasse apart. Onze ingenieurs zijn erin geslaagd om een ​​pasvorm te creëren die breed, atletisch is en de schoenen als een handschoen laat passen.


Whitelayer® gecombineerd met Airtox AIR-system 3.0, maakt het Airtox-X-Han Kjøbenhavn veiligheidsschoen flexibel in een mate zoals alleen bekend van een paar goede sneakers.


Verkrijgbaar in één kleurversie: zwart

 

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Een trendy fusie met mode en veiligheid

De zeer geavanceerde Airtox-X-Han Kjøbenhavn veiligheidsschoen wordt gekenmerkt door een aantal super features, zoals de revolutionaire anti-perforatiezool: Whitelayer® - zo sterk als staal en zacht als een keukendoek. Met Whitelayer®, Airtox creëerde een baanbrekende technologie die zet Airtox-X-Han ...

Super Features:
eigenschappen:
  • NEO-stalen lichtgewicht neus
  • Doorzichtige, hoogwaardige TPU-buitenzool
  • Brede Scandinavische pasvorm
  • Olie-, zuur- en brandstofbestendige buitenzool
  • Hittebestendig tot 150 ° C voor buitenzool
MAAT:

37-46